Image Alt

Direccions d’obra

Realitzem la direcció d’execució de l’obra tant de les obres de les quals hem realitzat el projecte com de les que col.laborem amb d’altres professionals del sector com Arquitectes o Enginyers.

Formant part de la direcció facultativa, assumim la funció tècnica de dirigir l’execució material de l’obra i de controlar qualitativament i quantitativa la construcció i la qualitat d’allò edificat.

Control d’execució de l’obra

Durant la construcció, controlem l’execució de cada unitat d’obra i veritiquem el replantejament, els materials que s’utilitzin, l’execució correcta i la disposició dels elements constructius i de les instal·lacions, així com les verificacions i altres controls que s’hagin de fer per comprovar-ne la conformitat amb el que s’indica al projecte, la legislació aplicable, les normes de la bona pràctica constructiva i les instruccions de la direcció facultativa. En rebre l’obra executada es poden tenir en compte les certificacions de conformitat que tenen els agents que hi intervenen, així com les verificacions que, si s’escau, duguin a terme les entitats de control de qualitat de l’edificació.

Date
d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien