Image Alt

Informes i certificats

Realitzem informes i certificats de molt diversa tipología, ja siguin certificacions relacionades amb aspectes constructius i d’execució d’obres com relacionades amb l’àmbit legal de les construccions i amb la seva documentació. Es realitzen certificacions d’existència, projectes de divisió horitzontal, canvi d’ús, legalitat, superficies o qualsevol altre aspecte necessari en qualsevol tràmit per a la legalització, lloguer o compra-venta d’immobles.

Certificat d’eficiència energètica

La certificació energètica dels edificis té com objectiu promocionar l’eficiència energètica en els edificis i la utilització d’energies renovables per cobrir les seves necessitats d’energia i reduir les emissions de CO2.

El certificat energètic dona informació útil a l’usuari que vol comprar, llogar, reformar o ampliar un habitatge, valorar les seves característiques energètiques i conèixer la despesa energètica anual aproximada.

A Catalunya, el certificat energètic compta a més amb un informe addicional que avalua les característiques de l’habitatge en comparació amb la mitjana de la seva zona climàtica i amb els habitatges qualificats amb una A. També conté informació sobre l’estalvi econòmic si s’apliquen mesures per reduir la despesa energètica. I en el cas d’edificis existents, el certificat a més incorpora recomanacions i millores per obtenir un comportament energètic més eficient, augmentar el confort de l’habitatge i reduir la despesa energètica.

La certificació d’eficiència energètica dels edificis està regulada pel Reial Decret 390/2021. Aquesta normativa incorpora les indicacions de la Directiva (UE)

2018/844, per la que es modifica la Directiva 2010/31/UE relativa a l’eficiència energètica dels edificis i la Directiva 2012/27/UE relativa a l’eficiència energètica.

Date
d
Sed ut perspiclatis unde olnis iste errorbe ccusantium lorem ipsum dolor
WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien